Rüyada rol yapmak

Rüyada rol yapmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına rivayet eder.

Rüyada rol yapmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri deneme veya ufak oyunlar oynama niyetindeyseniz, çok faydalı olmayabilir.

Rüyada rol yapmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada dizide rol almak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, hakkını yedirtmeyeceğine alamet eder.

Rüyada filmde rol almak uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada rol oynamak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada rol yaptığını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine inanılır.

Rüyada ağaç resmi yapmak kavgalı durumların nihayete ereceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine işaret eder.

Rüyada karnabahar yapmak hayırlı işler yapacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments