Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, elindekileri de alıp götüreceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak gördüyseniz:

  • Size bazı değersiz şeyler satmaya kalkışabilirler.

Rüyada kendi evinde hırsızlık yapmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evine hırsızın girdiğini görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada evine giren hırsızı yakalamak anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada evine giren hırsızı görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine alamet etmektedir.

Rüyada evine hırsızın girdiğini görmek planların boşa gideceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evine hırsızın girdiğini görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına delalettir.

Rüyada evinde hırsızlık görmek yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına işarettir.

Rüyada camide hırsızlık yapmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments