Rüyada rengarenk şemsiye görmek

Rüyada rengarenk şemsiye görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk şemsiye gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada rengarenk şemsiye görmek işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiyeyi başkasına vermek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine delalettir.

Rüyada şemsiye kaybetmek gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye kullanmak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, kendisi için mal mülk alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak hayat boyu desteği olacağına, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada mavi renk şemsiye görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine delalettir.

Rüyada renkli şemsiye görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments