Rüyada rengarenk giymek

Rüyada rengarenk giymek doğru adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, işlerini hafifleteceğine, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine inanılır.

Rüyada rengarenk giymek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size dayattığı değişiklikler ani tepkiler vermenize neden olabilir.

Rüyada rengarenk gelinlik giymek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk elbise giymek zararını tamamen kapatacağına, hem yıpranacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk etek giymek işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk giymek iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk çorap giymek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada rengarenk halı görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk muhabbet kuşları görmek dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rengarenk yorgan görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments