Rüyada rengarenk civcivler görmek

Rüyada rengarenk civcivler görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada rengarenk civcivler gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada rengarenk civciv görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk civcivler görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, helal lokmalar yiyeceğine işaret eder.

Rüyada rengarenk etek giymek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Rüyada rengarenk hayvan görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada rengarenk görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada rengarenk çiçekler toplamak keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, başı sıkıştığı bir anda sevdiği ve çok değer verdiği kişilerden çok büyük destekler alarak çok uzun bir zamandan beri yaşadığı bir sorunu çözeceğine tabir olunur.

Rüyada rengarenk gelinlik görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada rengarenk sabun görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments