Rüyada reklamlarda oynamak

Rüyada reklamlarda oynamak kendini yiyip bitireceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, malının da hiç olacağına alamet eder.

Rüyada reklamlarda oynamak gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz.

Rüyada reklamlarda oynamak tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada reklamda oynamak belki ölümler görüleceğine, allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına yorulur.

Rüyada reklam filminde oynamak aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada reklam yıldızı olmak aynı karşılığı alamayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada reklam filmi görmek kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada reklam tabelası görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına işaret eder.

Rüyada reklam panosu görmek ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada reklam filminde oynadığını görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments