Rüyada rahim içini görmek

Rüyada rahim içini görmek borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, batıl amele inanılır.

Rüyada rahim içini gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada rahimde kist görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada rahimden ameliyat olmak dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada rahim temizlemek sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahim kanaması görmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada rahim kanser olduğunu görmek anne baba duaları alınacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine yorulur.

Rüyada rahimden ameliyat olduğunu görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, makamının ve ününün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada rahim sarkması görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments