Rüyada rahim içi görmek

Rüyada rahim içi görmek kazancından başkalarına da vereceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada rahim içi gördüyseniz:

  • Gerekirse, kaldırabileceğinizden daha fazla yük yüklenebilirsiniz.

Rüyada rahim içi araç görmek sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada rahim içi görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada rahimde cenin görmek borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına işarettir.

Rüyada rahim kılı görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada rahim içini görmek sorunların çabucak atlatılacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine inanılır.

Rüyada rahim kanaması görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada rahimden kan aktığını görmek endişelerini silip atacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulur.

Rüyada rahim yalamak bir bebek sahibi olunacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments