Rüyada polislerin çatıştığını görmek

Rüyada polislerin çatıştığını görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, hayatının karışacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada polislerin çatıştığını gördüyseniz:

  • Takdir görebilir, toplum içinde yerinizi sağlamlaştırabilir veya genişleme sağlayabilirsiniz.

Rüyada polislerin çatıştığını görmek gelirin tükeneceğine, ekmeğinin verimli olacağına delalet etmektedir.

Rüyada polis çatışması görmek varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı yıkamak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırık çatı görmek herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada askerlerin çatışmasını görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada çatıda yemek yemek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatışmanın ortasında kalmak kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işaret eder.

Rüyada ev çatısının uçtuğunu görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments