Rüyada polis forması giymek

Rüyada polis forması giymek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok mutlu ve sevinçli olacağına, ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada polis forması giymek gördüyseniz:

  • Spor aktiviteleri ile her zamankinden daha fazla ilgilenebilirsiniz veya en azından uzun yürüyüşlere çıkma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada polis forması giymek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine delalet eder.

Rüyada askeri forma giymek sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz hemşire forması giymek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada forma giymek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil forma giymek çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker forması giymek bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada hemşire forması giymek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz forma giymek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments