Rüyada amirden azar işitmek

Rüyada amirden azar işitmek sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, rahat nefes alınacağına yorulur.

Rüyada amirden azar işitmek gördüyseniz:

  • Duygusal konularda iniş çıkışlı durumlar oluşabilir.

Rüyada amirden azar işitmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada müdürden azar işitmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşından azar işitmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliden azar işitmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronundan azar işitmek her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birinden azar işitmek çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine tabir olunur.

Rüyada öğretmeninden azar işitmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada annesinden azar işitmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, hem dua alacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments