Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak içine fesat düşeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Rüyada pişmiş tavuk ayıklamak dinen sakıncalı bir iş işlediğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk ayıklamak aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk ve pilav görmek rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada pişmiş tavuk eti görmek yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk budu yemek kimseye minnet etmeyeceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada pişmeye hazır tavuk görmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş bütün tavuk görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk ikram etmek elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments