Rüyada pirincin kurtlanmasını görmek

Rüyada pirincin kurtlanmasını görmek ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada pirincin kurtlanmasını gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun her alandaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada pirincin kurtlandığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, başının ağrıyacağına inanılır.

Rüyada kurtlu pirinç yemek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pirinç kurdu görmek tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına yorulur.

Rüyada kurtlu pirinç pilavı yemek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, büyük bir işe kavuşacağına yorulur.

Rüyada pirinç kurt görmek güzel fırsatların elde edileceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine inanılır.

Rüyada pirinçte kurt görmek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada pirinç içinde kurt görmek bereket ve rahat içinde yaşayacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinçten kurt ayıklamak sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments