Rüyada pembe gül aldığını görmek

Rüyada pembe gül aldığını görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, ortaklı işlere iştirak edileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada pembe gül aldığını gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Rüyada pembe gül aldığını görmek başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe gül yaprağı görmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz ve pembe gül görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, dualarına karşılık alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pembe gül ağacı görmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına tabir olunur.

Rüyada bir demet pembe gül görmek oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada pembe ve kırmızı gül görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına işarettir.

Rüyada pembe gül hediye almak rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kuru pembe gül görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, uzun sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments