Rüyada patrona bağırmak

Rüyada patrona bağırmak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, işinde çok ilerleyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada patrona bağırmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar planları bozuyor gibi görünse de, amaçlarınızın daha kısa sürede gerçekleşmesinde rol oynayabilir.

Rüyada patrona bağırmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, güçleneceğine ve dışarıdan düşmanlarına karşı adeta zırhla kuşanmış gibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada patrona su vermek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine delalettir.

Rüyada patrona yemek hazırlamak işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, sağlığın da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada patrona küsmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada patrona yardım etmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada patrona sarılmak gereken sabrı göstereceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada patrona hizmet etmek nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada patrona çay ikram etmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments