Rüyada patron kızı görmek

Rüyada patron kızı görmek emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada patron kızı gördüyseniz:

  • İşler soyut olmaktan çıkıp somutlaşmaya başlıyor.

Rüyada patron kızı görmek bunun da kendisini çok etkileyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada patron kızını görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada patronuna sarılmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada patronunun evlendiğini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada patronun evine geldiğini görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada patronu dövmek başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronla kahve içmek bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada işyerinde patronu görmek maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments