Rüyada pastası görmek

Rüyada pastası görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, tersliklerin yoluna gireceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pastası gördüyseniz:

  • Yaptığınız bazı şeylerden hoşlanmayan sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizde duygularınızı kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada dondurmalı pasta görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine alamet eder.

Rüyada pasta hazırlamak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada fındıklı pasta görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada pembe yaş pasta görmek mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada yaş pasta vermek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze pasta görmek endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin pasta verdiğini görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına yorulur.

Rüyada meyveli pasta yemek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments