Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak kötü sözler duyulacağına, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, nimet ve berekete ereceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine alamet eder.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada altın yüzüğü parmaktan çıkarmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada parmağından altın yüzük çıkarmak kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmaktan altın yüzük çıkarmak yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmakta yüzük çıkarmak hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birinin parmağından yüzük çıkarmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüğü parmaktan çıkarmak hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine delalettir.

Rüyada parmaktaki yüzüğü çıkarmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına rivayet eder.

Rüyada parmaktan yüzük çıkarmak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments