Rüyada parmak kanamak

Rüyada parmak kanamak içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine inanılır.

Rüyada parmak kanamak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada parmak kanamak imkânsızlıklarının biteceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine rivayet eder.

Rüyada parmağı kanamak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının burnu kanamak bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine alamet eder.

Rüyada gözü kanamak zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işarettir.

Rüyada dişi kanamak bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalettir.

Rüyada göz kanamak ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, keyfin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbeği kanamak geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına inanılır.

Rüyada bacağı kanamak eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments