Rüyada parmağına iğne battığını görmek

Rüyada parmağına iğne battığını görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına yorulur.

Rüyada parmağına iğne battığını gördüyseniz:

  • Olumlu yaklaşımlar olumlu sonuçlar doğurabilir.

Rüyada parmağına iğne battığını görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada vücuduna iğne battığını görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline toplu iğne battığını görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine işarettir.

Rüyada eline iğne battığını görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, üzüntülerinin son bulacağına alamet eder.

Rüyada iğnenin eline battığını görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayağa iğne battığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bacağına iğne battığını görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğuna iğne battığını görmek makamının artacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments