Rüyada parlak bir şey görmek

Rüyada parlak bir şey görmek gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işarettir.

Rüyada parlak bir şey gördüyseniz:

  • Bazı terslikler gerçekleşebileceğinden, mümkünse yeni bir sorun almamaya özen gösterin.

Rüyada parlak bir şey görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına tabir olunur.

Rüyada parlak şeyler görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada parlak gelinlik görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünü parlak görmek gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada parlak oje sürmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine inanılır.

Rüyada beyaz parlak elbise görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Rüyada parlak deniz görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Rüyada siyah parlak elbise giymek borçlarının kapanacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments