Rüyada parfüm almaya gitmek

Rüyada parfüm almaya gitmek herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, hakkını alacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, doktordan doktora koşturacağına inanılır.

Rüyada parfüm almaya gitmek gördüyseniz:

  • Siz evli bir ikizseniz iş ya da arkadaşlık ilişkileriniz nedeniyle eşinize karşı ilgisiz kalmanız ya da ona ait önemli bir şeyi unutmanız mümkündür.

Rüyada parfüm almaya gitmek çektiği yokluğun unutulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada süt almaya gitmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçakla almanya ya gitmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba almaya gitmek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına, karşısına yeni imkanlar çıkacağına yorulur.

Rüyada ekmek almaya gitmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada valiz alıp gitmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma almaya gitmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tatlı almaya gitmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments