Rüyada parayı makasla kesmek

Rüyada parayı makasla kesmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, eşi ile problemler yaşayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına yorulur.

Rüyada parayı makasla kesmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınız veya görevleriniz amaçlarınızı gerçekleştirmenizi engelliyor ya da yavaşlatıyor olabilir.

Rüyada parayı makasla kesmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalettir.

Rüyada makasla elbise kesmek mutlu ve sağlıklı olacağına, ömrünün de uzun olacağına rivayet eder.

Rüyada makasla bıyık kesmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada makasla elini kesmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşını makasla kesmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalettir.

Rüyada kendi saçlarını makasla kesmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına inanılır.

Rüyada makasla tırnak kesmek hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ileriye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada makasla kağıt kesmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments