Rüyada ayağı kırılmak

Rüyada ayağı kırılmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, maddi zararının giderileceğine, kendi patronu olacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle ilgili gerilimli olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada kırılan ayak görmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, ruhsal olarak zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kırılmasını görmek aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ayak parmağının kırıldığını görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ayakları kırılmak işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada ayağı kırılan birini görmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, borcunun çok olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin ayağının kırıldığını görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı kırılmak malında zulüm meydana gelmesine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada ayak bileğinin kırıldığını görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments