Rüyada para almamak

Rüyada para almamak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına işarettir.

Rüyada para almamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız veya sevgiliniz mevcut durumunuzu nasıl yöneteceğiniz veya üstesinden geleceğiniz konusunda size fikir verebilir.

Rüyada kağıt para alıp vermek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına alamet eder.

Rüyada kağıt parayı almamak çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine işarettir.

Rüyada para almayı düşünmek daha büyük başarılar kazandıracağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden para alıp vermek beklediklerini duyacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada birinden para alıp vermek iyi geçiminin devam edeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada para alıp vermek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin para vermesi ama almamak işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada verilen parayı almamak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments