Rüyada pantolon ve gömlek görmek

Rüyada pantolon ve gömlek görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada pantolon ve gömlek gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon görmek canının kıymetini bileceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada siyah gömlek ve pantolon giymek malının ve kazancının tam olacağına, alışveriş yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz gömlek siyah pantolon giymek çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına yorulur.

Rüyada pantolon gömlek görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, ele geçen kazancın azalacağına alamet eder.

Rüyada pantolon ve gömlek görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada gömlek pantolon görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada pantolon gömlek almak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Rüyada sarı pantolon giydiğini görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kötü yollara gireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments