Rüyada pantolon paçası temizlemek

Rüyada pantolon paçası temizlemek eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada pantolon paçası temizlemek gördüyseniz:

  • Kapıldığınız herşeyi ben biliyorum havasından bir an önce vazgeçin.

Rüyada pantolon paçası temizlemek maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına alamet eder.

Rüyada pantolon paçası katlamak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına işaret etmektedir.

Rüyada pantolon paça görmek yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ispanyol paça pantolon görmek karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına delalettir.

Rüyada pantolon paçasını kısaltmak rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, aydınlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada pantolon paçasında çamur görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada kısa pantolon paçası görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada pantolon paçasını çamurlu görmek şöhret elde edeceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments