Rüyada oyun hamuru görmek

Rüyada oyun hamuru görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, huzurunun da yerine geleceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada oyun hamuru gördüyseniz:

  • Sizi çok yoracak olan tartışmalara girmeniz gerekebilir.

Rüyada oyun hamuru görmek rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, hayatın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada şan oyunu oynamak bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine inanılır.

Rüyada dizi oyuncularını görmek çevreye karşı itibarın artacağına, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine inanılır.

Rüyada kaşıkla oyun oynamak endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine işarettir.

Rüyada şans oyunundan para kazandığını görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde oyun oynamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada şans oyunu kuponu görmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada şans oyunu görmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments