Rüyada otobüsün üstünde gitmek

Rüyada otobüsün üstünde gitmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek gördüyseniz:

  • Pazarlıklar veya para transferleri konusunda dikkatli olmanız gerekiyor.

Rüyada otobüsün üstünde gitmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına delalettir.

Rüyada deniz üstünde otobüs görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada kendini otobüsün üstünde görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, rüya sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada denizin üstünde otobüs görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüse binip gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına alamet eder.

Rüyada otobüsle pikniğe gitmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada otobüsde gitmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments