Rüyada otobüsü binmek

Rüyada otobüsü binmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsü binmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkındaki fikirlerinizi ya da duygularınızı sır olarak tutmanız size şiddetli şekilde geri dönebilir.

Rüyada ailece otobüse binmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada otobüse ters binmek başka alanlara yöneleceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine işaret eder.

Rüyada şehir içi otobüse binmek bekârlığına da veda edeceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada servis otobüsüne binmek tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yüzünün her daim güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye otobüsü binmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kalabalık bir otobüse binmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet eder.

Rüyada büyük bir otobüse binmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şöförsüz otobüse binmek tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments