Rüyada ailece otobüse binmek

Rüyada ailece otobüse binmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, tüm özlemini gidereceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, bol hayır duası alınacağına yorulur.

Rüyada ailece otobüse binmek gördüyseniz:

  • Sıkıntı hissedebilirsiniz.

Rüyada ailece otobüse binmek keyifli hale geleceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalet eder.

Rüyada ailece uçağa binmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine inanılır.

Rüyada ailece ata binmek kötülüklerden uzak olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına delalettir.

Rüyada ailece arabaya binmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun otobüse binmek çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine alamet eder.

Rüyada servis otobüsüne binmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada patronla otobüse binmek dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, istediği oranda da eğleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada şehir içi otobüse binmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments