Rüyada otobüse ters binmek

Rüyada otobüse ters binmek bazen de rahat geçeceğine, mallarının ve kazancının çoğalacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, işlere nazar değeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine tabir olunur.

Rüyada otobüse ters binmek gördüyseniz:

  • Güzel bir şeyin başlangıcında olabilirsiniz.

Rüyada otobüse ters binmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına alamet eder.

Rüyada bisiklete ters binmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret eder.

Rüyada motosiklete ters binmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada motora ters binmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada deveye ters binmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya ters binmek her işten alnının akıyla çıkmaya, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına yorulur.

Rüyada ata ters binmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş biriyle otobüse binmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments