Rüyada örümcek ve ağ görmek

Rüyada örümcek ve ağ görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına işarettir.

Rüyada örümcek ve ağ gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler veya bağlantılar yeni fırsatların kapısını açabilir.

Rüyada örümceğin ağ ördüğünü görmek ondan kazanç elde edeceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada ağzına örümcek girdiğini görmek bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, ayrılanların birleşeceğine yorulur.

Rüyada ağ yapan örümcek görmek zor zamanların geride kalacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada örümceğin ağ yaptığını görmek sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ele güne muhtaç olacağına delalet eder.

Rüyada ağ örümceği görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ağzından örümcek çıktığını görmek attığı yanlış adımlar nedeniyle bir takım borç altına imza atacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına delalet eder.

Rüyada ağzında örümcek görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Rüyada ağzından örümcek çıkmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments