Rüyada oruç ayını görmek

Rüyada oruç ayını görmek onun istediği yoldan gideceğine, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalettir.

Rüyada oruç ayını gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya niyetli olmamanız ya da geri adım atmamanız durumunda duygusal sorunlar meydana gelebilir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmadığını görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına işarettir.

Rüyada oruç ayını görmek işsizseniz işe gireceğinize, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmamak kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, allah’ın izni ile çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada muharrem ayında oruç tutmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada oruç ayında olduğunu görmek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, hayatına bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ramazan ayında oruç tutmak yeni bir yola gireceğine, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına işarettir.

Rüyada ayın patladığını görmek başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada ayının saldırdığını görmek sırların ortaya çıkmasına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments