Rüyada ormanda bulunmak

Rüyada ormanda bulunmak çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ormanda bulunmak gördüyseniz:

  • İş yerinizde sizin için önemli olabilecek bir konumda olan kişilerle tartışırken dikkatli olmanız gerekmektedir.

Rüyada ormanlık alanda bulunmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ormanda bulunmak çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalet eder.

Rüyada törende bulunmak kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kan bağışında bulunmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta bulunmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine yorulur.

Rüyada kilisede bulunmak umutlarının boşa çıkmayacağına, az çalışarak çok gezeceğine işaret eder.

Rüyada bağışta bulunmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine yorulur.

Rüyada istekte bulunmak sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments