Rüyada organ bağışlamak

Rüyada organ bağışlamak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada organ bağışlamak gördüyseniz:

  • Belli planlarınızın, anlaşmalarınızın veya düzenlemelerin hatalarının ayıklanıp tekrar şekillendirilmesi gerekiyor.

Rüyada organ bağışlamak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada böbreğini bağışlamak önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret eder.

Rüyada kuran bağışlamak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada kan bağışlamak hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, yaşamının da çok daha keyifli hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada para bağışlamak sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada altın bağışlamak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, özgüveninde artış yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karaciğerini bağışlamak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada böbrek bağışlamak daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments