Rüyada böbrek bağışlamak

Rüyada böbrek bağışlamak kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada böbrek bağışlamak gördüyseniz:

  • Pişman olacağınız şeyler söyleyebilirsiniz, dikkatli cümleler kurun.

Rüyada böbreğini bağışlamak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada böbrek bağışlamak eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada böbrek bağışladığını görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada kan bağışlamak üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına tabir olunur.

Rüyada kuran bağışlamak çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karaciğerini bağışlamak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına işarettir.

Rüyada kitap bağışlamak yeni bir eve taşınacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada para bağışlamak rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, büyük bir başarının elde edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments