Rüyada ölüyü küs görmek

Rüyada ölüyü küs görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ölüyü küs gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Rüyada ölüyü küs görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine inanılır.

Rüyada ölüyle küs olmak rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün küstüğünü görmek sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölüyü küsmüş görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada küs birini öpmek işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine işarettir.

Rüyada küs bir arkadaşını görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada küs kadın görmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs biriyle tartışmak çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments