Rüyada küs kadın görmek

Rüyada küs kadın görmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine işarettir.

Rüyada küs kadın gördüyseniz:

  • Atlanan detaylar sorun olabilir.

Rüyada küs kadın görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kadını görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada küs biriyle sarılmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet eder.

Rüyada küs olan birine sarılmak iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada küs olduğun birilerini görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişilerle barışmak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olduğun bir kişiyi görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğum kişiyle konuşmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments