Rüyada ölüyü diri gömmek

Rüyada ölüyü diri gömmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, geçineceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüyü diri gömmek gördüyseniz:

  • Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor.

Rüyada ölüyü diri gömmek endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, karşılığını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek adından konuşulur olacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada diri adam gömmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diri diri gömmek rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada diri birini gömmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada diri gömmek sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, ailenin büyüyeceğine inanılır.

Rüyada birini diri diri mezara gömmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada diri bebek gömmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments