Rüyada çocuğunu diri diri gömmek

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek bol nimete kavuşacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada çocuğunu diri diri gömmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir insanı diri diri gömmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada diri diri insan gömmek yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri toprağa gömmek hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet eder.

Rüyada diri birini gömmek keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada diri diri birini gömmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada diri diri gömmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeği diri diri gömmek iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments