Rüyada avlanmış balık görmek

Rüyada avlanmış balık görmek daha fazla gelir sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, kendine çeki düzen vereceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok üzüntü duyulacağına delalet eder.

Rüyada avlanmış balık gördüyseniz:

  • Bilinçsiz davranan veya yaptıklarının farkında olmayan insanları uyarmaya çalışmanız durumunda beklenmedik veya mantıksız tepkilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada balık avlamaya gitmek hedeflere ulaşılacağına, malının ve parasının ziyan olacağına inanılır.

Rüyada balık avlamaya çalışmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına rivayet eder.

Rüyada balık avına çıkmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, hüsrana uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık avlayanları görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada avlanmış balık görmek bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada balık avına gitmek rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işarettir.

Rüyada av köpeği yavrusu görmek kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına inanılır.

Rüyada avlanan aslan görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments