Rüyada ölüyle düğüne gitmek

Rüyada ölüyle düğüne gitmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına delalettir.

Rüyada ölüyle düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alış biçiminiz veya bazı konulara bakış açınız diğer kişilerden farklı olabilir.

Rüyada ölüyle düğüne gitmek çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada düğüne gitmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada sünnet düğününe gitmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının düğününe gitmek neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına delalettir.

Rüyada düğüne gidememek kazalara ve belalara yakın duracağına, kendisi için isabetli adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments