Rüyada ölünün yemek istemek

Rüyada ölünün yemek istemek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine delalet eder.

Rüyada ölünün yemek istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler aniden sizin belli plan veya programlarınızın arkasında olduklarını söyleyebilirler.

Rüyada ölünün yemek istediğini görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ölünün yemek istemek az da olsa bir kazanç elde edeceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına delalettir.

Rüyada ölü birinin yemek istemek çok yükseleceğine, endişelerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü birinden dua istemek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına işaret eder.

Rüyada ölünün helallik istemek geleceğinin de parlak, hayırlı ve güzel olacağına, hacetinizin giderilmesine inanılır.

Rüyada ölüden helallik istemek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kuran istemek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işarettir.

Rüyada ölüden para istemek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments