Rüyada ölünün elinden öpmek

Rüyada ölünün elinden öpmek duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, onu isyan noktasına getireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, hayatın pahalılaşmasına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elinden öpmek gördüyseniz:

  • Gereken harcamalar karşısındaki ilk andaki endişenizden çabuk kurtulacaksınız.

Rüyada ölünün elinden öpmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işarettir.

Rüyada elinden öpmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin elinden öpmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Rüyada birinin elinden öpmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün elinden tatlı yemek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada ölü elinden yemek yemek kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün elinden tutmak yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ölünün elinden su içmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments