Rüyada ölünün elinde makas görmek

Rüyada ölünün elinde makas görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün elinde makas gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek veya inandığınız şeyler için vakit geçirmek size iyi gelebilir.

Rüyada ölünün elinde makas görmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinde makas tutmak ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, dileklerin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elinde makas görmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, maddi imkânlarının azalacağına delalet eder.

Rüyada elini makasla kesmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını islami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin elinde makas görmek çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada elinde makas görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada makasla elini kesmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölüye makas vermek ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments