Rüyada ölü yüzü öpmek

Rüyada ölü yüzü öpmek hak yolunu tutacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine, zarar edeceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine tabir olunur.

Rüyada ölü yüzü öpmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken ya da olayları uygulanabilir veya açıklanabilir şekle dönüştürürken kendinize zarar verme riskiniz var.

Rüyada ölü yüzü öpmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin yüzünü öpmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babanın yüzünü öpmek projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin yüzünü öpmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işarettir.

Rüyada yüz öpmek ferah bir haneye sahip olunacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına alamet eder.

Rüyada ölünün elini öpmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağının altını öpmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işarettir.

Rüyada ölüp dirilen birini öpmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments