Rüyada ölü ördek görmek

Rüyada ölü ördek görmek elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölü ördek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ne kadar zorlarsanız zorlayın, elde edeceğiniz şey durumun el verdiği kadardır.

Rüyada ölü ördek görmek ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine, onlardan büyük hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölü ördek yavrusu görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada ördek ölüsü görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, ağız tadının bozulmayacağına delalet eder.

Rüyada pembe ördek görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına inanılır.

Rüyada çirkin ördek görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin afiyette kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kahverengi ördek görmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çok ördek görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada ördekten kaçmak çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments