Rüyada ölü maymun görmek

Rüyada ölü maymun görmek yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü maymun gördüyseniz:

  • Yavaş ilerlemekte fayda var.

Rüyada ölü maymun görmek rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada maymun ölüsü görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada birden fazla maymun görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına rivayet eder.

Rüyada maymun eğitmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpek ve maymun görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada maymunla konuştuğunu görmek gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada aslan ve maymun görmek elde edilen nasibin artacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına yorulur.

Rüyada yılan ve maymun görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments