Rüyada ölü doğum yaptığını görmek

Rüyada ölü doğum yaptığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü doğum yaptığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Rüyada ölü doğum yaptırmak ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün doğum yaptığını görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada ölü birinin doğum yaptığını görmek güçlüklerle dolu geçen günlerin sağlık açısından da bazı sorunlara neden olacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü doğum yaptığını görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Rüyada ölü doğum yapmak ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün doğum gününü kutlamak bir bebek sahibi olunacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü doğum görmek yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada doğum günü görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments